Speelgoedmarkt op zondag 12 augustus

Geld verdienen en uitgeven tijdens de speelgoedmarkt op zondag 12 augustus? Een marktplaats van en voor de kinderen van Blixembosch. Hier kan je het speelgoed waar je niet meer mee speelt verkopen van 10.30 tot 13.00 uur. Meedoen is gratis maar je moet je wel even inschrijven. Als je je hebt ingeschreven kom je op 12 augustus naar het Aanschotpark met je speelgoed. Je kunt hier VANAF 10.15 uur je spullen uitstallen. Vraag opa en oma, familie en vrienden of ze ook allemaal komen kijken en kopen.

Spelregels:

  • Verkoop van speelgoed
  • Commerciële verkoop is niet toegestaan
  • Auto’s mogen niet laden en lossen op het terrein zelf!

Mooi speelgoed dat niet verkocht is kan worden aangeboden aan de stichting ‘Bialystok’. Het Poolse Bialystock ligt aan de grens met Wit-Rusland en Litouwen. In de laatste 15 jaar zijn er veel transporten naar toe gegaan met kleding, speelgoed, voeding etc voor de ziekenhuizen, kindertehuizen, scholen en gezinnen.

Alleen compleet speelgoed kan worden aangenomen. De rest kan niet worden achtergelaten!! Het speelgoed dient in dozen of vuilniszakken te worden aangeleverd.

Ook oude brillen, gehoorapparaten, knopen, ritsen en overige fournituren zijn welkom bij de Stichting Bialystok. Zij kunnen hier vele mensen gelukkig mee maken.

Aanmelden bij voorkeur per e-mail op: speelgoedmarktblixembosch [at] gmail.com

Of zie het inschrijfformulier in ons programmaboekje dat 2 weken van te voren wordt verspreid.

Speelgoedmarkt 2011

Leave your thought