De Vrijdag van het Familiespektakel

Op vrijdag 10 augustus om 18:00 start het 21e Familiespektakel van Blixembosch. Drie dagen de tijd om een mooie zomervakantieperiode af te sluiten.

We starten om 18:30 met de enige echte Blixembosche MiniDisco. De Tsjoe Tsjoe Wa, In de Maneschijn, Schni Schna Schnappi en Superman zijn inmiddels bekende nummers en dansjes. Maar uiteraard zorgen we voor aan aantal volledig nieuwe dansjes. Wellicht dat je ze nog kent van de camping waar jij op vakantie was.

MiniDisco 2011

Naast drive in show Sound Action zal DJ Paul Cox, ook uit onze wijk en al Familiespektakel fan sinds hij kan lopen, de muziek verzorgen tussen de dansjes en optredens.

Dansschool Step by Step zal om 19:30 wederom een optreden verzorgen in de grote tent, zorg dat je er op tijd bij bent om niets van dit spektakel te missen.

En dan om 20:30 ons nieuwe succesnummer: de BlixemQuizzz. Leer wikipedia even uit je hoofd, vorm een groepje, schrijf je in en DOE MEE! Plezier gegarandeerd. Wil je weten wie het allemaal al aandurven? Kijk dan op onze Facebook pagina.

Leave your thought