Familiespektakel Blixembosch 2013

De voorbereidingen voor het Familiespektakel Blixembosch 2013 zijn in volle gang. Sinds januari zijn we weer vol goede moed aan het organiseren geslagen en het programma ligt in grote lijnen klaar. De tent is besteld nu nog een thema bedenken. Dat heeft ons toch hoofdbrekens gekost als je dit feest al zo’n 20 jaar organiseert, is menig thema al voorbij gekomen. Maar wij zijn er uit: de troonsafstand bracht ons uiteindelijk op het thema. Wij gaan dit jaar …

“Koninklijk”

Naar ons idee kun je hier van alles mee dus zijn wij benieuwd naar de uitvoeringen tijdens de parade van de zeskamp of de feestavond.

Mocht je nu denken leuk weer een feestje, zonder jullie hulp kunnen wij het niet organiseren dus mocht je tijdens het spektakelweekend op 9, 10 en/of 11 augustus een uurtje tijd hebben ben je van harte welkom. Wij kunnen iedereen gebruiken, ben je jonger dan 14 jaar ook dan is jouw hulp welkom met name op de vrijdagmiddag en op zaterdag bij de zeskamp. Je verdient 1 bon per gewerkt uur wat je tijdens het spektakel kunt besteden. Vele handen maken ligt werk dus meld je aan via ons inschrijfformulier.

We horen graag van jullie, namens het spektakelteam
Corinnne van den Heuvel.

Leave your thought