Respect voor onze vrijwilligers

Gelukkig kunnen we ook dit jaar rekenen op vele vrijwilligers, collega wijkbewoners, die het Familiespektakel Blixembosch mogelijk maken. Vrijwilligers zijn er in alle soorten en maten, zij die flink wat uurtjes in de voorbereidingen steken, zij die boven de warme frites pan ons eten aan het bereiden zijn, spelbegeleiders bij de zeskamp, bardienst medewerkers, hulpen bij de algemene dienst (het schoonhouden van tent, terrein en wc’s), versieren van de tent, … noem maar op. Allen zijn enthousiast en fanatiek aan het werk om het Familiespektakel in Blixembosch tot een succes te maken.

Vanaf deze plek een enorm bedankt aan allen die meehelpen gedurende het weekend van 9, 10 en 11 augustus! Want bedenk goed, zonder vrijwilligers geen Familiespektakel Blixembosch.

Toch ook een serieuze noot in dit bericht. Al onze vrijwilligers verdienen RESPECT. Help mee aan de goede sfeer gedurende het weekend:

  • Respecteer beslissingen van onze spelbegeleiders bij de zeskamp
  • Help bij het schoon en veilig houden van het terrein, gooi het afval in de afvalbakken
  • Waardeer elke vrijwilliger die tijd vrijmaakt voor ons wijkfeest
Dank voor ieders medewerking hierin!
P.S.
Overigens zijn we nog steeds op zoek naar extra hulp, dus als je een uurtje of meer kunt helpen vul dan ons inschrijfformulier in. We zullen je van harte ontvangen binnen de Familiespektakel familie.

Leave your thought