Speelgoedmarkt Blixembosch

Geld verdienen en uitgeven tijdens de speelgoedmarkt op zondag 24 augustus? Een marktplaats van en voor de kinderen van Blixembosch. Hier kun je van 10:30 tot 13:00 uur het speelgoed waar je niet meer mee speelt verkopen. Meedoen is gratis, maar je moet je wel even inschrijven. Als je je hebt ingeschreven kom je op 24 augustus naar het Aanschotpark met je speelgoed. Je kunt hier VANAF 10:15 uur je spullen uitstallen. Vraag opa, oma, familie en vrienden of ze ook allemaal komen kijken en kopen.

Spelregels:

  • Verkoop van speelgoed
  • Commerciële verkoop is NIET toegestaan
  • Auto’s mogen NIET laden en lossen op het terrein zelf
Van FS2013 Speelgoedmarkt

Mooi speelgoed dat niet verkocht is kan worden aangeboden aan de stichting Wereldhuis. De stichting Wereldkamer steunt onder andere projecten in Mali, Ghana, Zuid-Afrika, Columbia, Tanzania, Gambia, Indonesië, Ethiopië, India, Brazilië, Minsk en Eindhoven. Voor meer informatie zie www.stichtingwereldhuiseindhoven.nl
Alleen compleet speelgoed kan worden aangeboden. De rest kan niet worden achtergelaten! Het speelgoed dient in dozen of vuilniszakken te worden aangeleverd. Ook oude brillen, gehoorapparaten, knopen, ritsen en overige fournituren zijn welkom bij de stichting Wereldhuis. Zij kunnen hier vele mensen gelukkig mee maken.

Opgeven via het speelgoedmarktblixembosch email adres. (Zie programma boekje)

Leave your thought