2015 – Après Ski

28, 29 en 30 augustus – het 24e Familiespektakel Blixembosch

Dat wij een hoop tijd nodig hebben om alles op poten te zetten mag na mijn verhaal in de laatste Blixemflitsen voor iedereen wel duidelijk zijn. Heel veel tijd zit in het bedenken hoe wij de programmapunten gaan invullen. Het gaat hier zeker niet om de Blixemquizzz en ook niet over de zaterdag, de programmering van deze twee onderdelen van Familiespektakel staat vast. Het is alleen nog een kwestie hoe wij dit jaar de aanmeldingen voor de Blixemquizzz laten verlopen zodat wij wat meer zicht hebben hoeveel teams er nu zijn en ook dat iedereen die aanmeld een bevestiging krijgt dat zijn team is ingeschreven. Verder zijn we bezig om voor zaterdag dezelfde band als afgelopen jaar vast te leggen – het waren immers echte feestbouwers en dat is wat wij zeker gezien het thema van het 24e Familiespektakel Blixembosch nodig hebben.

Ook dit jaar zal het Familiespektakel beginnen met de kinderdisco. Gedurende dit programmaonderdeel zal zoals de afgelopen 2 jaar in de horecatent een “happy hour” georganiseerd worden. 

Wat betreft de zeskamp op zaterdag gaan we ervan uit dat we dit jaar geen onweersbui over ons heen krijgen – terwijl die de pret van de spelletjes echt niet heeft weten te drukken. De organisatie hiervan bestaat uit een paar zeer creatieve koppen die het ieder jaar weer voor elkaar krijgen om een aantal nieuwe spellen te bedenken die oud en jong echt op de proef stellen. Ook voor dit onderdeel van ons jaarlijks feestje is het thema van essentieel belang. Als wij het organisatorisch geregeld krijgen willen wij zoals altijd de leukste teams belonen voor hun originaliteit. 

Op de zondag beginnen we met de kinderspeelgoedmarkt waar ook dit jaar weer spulletjes die nog goed zijn en niet verkocht worden ingeleverd kunnen worden bij een organisatie die zich inzet voor de minder bedeelden op deze wereld. Afsluiter van de speelgoedmarkt is het pannenkoeken bakken. Hierna begint weer de doemarkt waar we de inhoud nog van aan het samenstellen zijn. Houdt hiervoor de Blixemflitsen, de facebookpagina van het spektakel of deze website in de gaten voor alle ontwikkelingen omtrent de programmering of andere nieuwtjes over het Familiespektakel Blixembosch. Ook zijn de websites voor het aanmelden als vrijwilliger en als deelnemend team aan de zeskamp weer toegankelijk.

Rest mij nu alleen nog even het thema bekend te maken voor het Familiespektakel Blixembosch 2015:

Après Ski

Dus beste teambegeleiders, ouders en natuurlijk feestgangers, nu zijn jullie aan de beurt om te laten zien hoe creatief jullie zijn. Ik zou zeggen…….leef je uit!!!!!

Last but not least nog even de oproep aan iedereen die het Familiespektakel Blixembosch een warm hart toe draagt en in het weekeinde van 28, 29 en 30 augustus een of meerdere uurtjes vrij kan maken, help ons en schrijf je in via boven vermelde website zodat ook editie 2015 zonder problemen kan plaats vinden! Vast bedankt en tot het Familiespektakel Blixembosch!

Korbi

Leave your thought