Marathonestafette 2015

Loopgroep Blixemsnel organiseert ook dit jaar weer de Marathonestafette tijdens het Familiespektakel Blixembosch. Zaterdag 29 augustus kunnen alle sportievelingen aan de slag op een speciaal uitgezet parcours rondom het festival terrein.

Dit jaar is het een speciale editie, namelijk het 2e lustrum. De 10e editie dus.

De prestatieloop voor de jeugd tot ca. 12 jaar (basisschool) vindt plaats vóór de estafette voor de volwassenen en oudere jeugd. De jonge jeugd loopt rondjes van 540m door het park en dwars door de feesttent heen. Ze lopen van 09:15u tot 09:36u, 21 minuten dus.
De marathonestafette voor volwassenen / jeugd >12 jr: vindt plaats van 10.00-13.45u.

  • Het parkoers van de marathonestafette ligt strak rond het Aanschotpark, Er dienen 38 rondjes van 1110m te worden gelopen.
  • Er worden geen individuele rondetijden geklokt; de loper meldt zich na zijn ronde bij de ronde-registratie (er wordt een scorebord bijgehouden en de totale tijd van de 38 ronden).
  • Ieder team meldt zich aan met leden van dezelfde hardloopvereniging/wijk!
  • Ieder team bestaat uit 6 lopers. Teams mogen bestaan uit uitsluitend heren, uitsluitend dames of mixed teams met minimaal 2 lopers van het andere geslacht.
  • Rondjes per stuk per loper; dus iedere ronde het stokje overdragen (minimaal dus één ronde pauze tussen ieders rondes).

Meer informatie en inschrijven via Blixemsnel.

Leave your thought