Stel je eens voor …

Stel je eens voor – het is 17:30 op 18 augustus 2019. Je hebt net 3 dagen Familiespektakel achter de rug. Samen met de vrijwilligers kijk je terug op wederom een succesvolle afsluiting van het vakantieseizoen. Je denkt aan alles wat je hebt gedaan de afgelopen dagen: begonnen met opbouwen, versieren, bar inrichten, bedienen tijdens de BlixemQuizzz, opruimen, feesten, … bijna teveel om op te noemen. Maar het is je zeker niet teveel, wanneer je terugdenkt dan weet je dat het allemaal waard was. Waarom?

  • Omdat zoveel Blixemboschers hebben deelgenomen aan ons eigen wijkfeest. Omdat vele kinderen plezier hebben gehad.
  • Omdat de sportieve uitdaging door velen weer succesvol is aangegaan.
  • Omdat de feestavond weer veel te kort was.
  • En omdat de DoeMarkt weer zo gezellig was en je mensen bent tegengekomen die je al een tijdje niet gezien had.

Stel je eens voor. Ons 28e‘tuinfeestje’ komt er weer aan. Dit jaar op 16, 17 en 18 augustus en natuurlijk staat de grote tent weer in het Aanschot park. Thema is het Wilde Westen en daar is van alles leuks op te bedenken. Het programma is bekend en vertrouwd, alle succesnummers komen terug. Hoe maken we dit succes? Door de inzet van alle Familiespektakel-enthousiastelingen, onze vrijwilligers … jij! Doe mee, schrijf je in via www.familiespektakel.nl/vrijwilligers en laat je omarmen door de grote Familiespektakel familie zodat we inderdaad op 18 augustus samen terug kunnen kijken op een fantastisch evenement.

Leave your thought