De muziek van het Familiespektakel

Geen Familiespektakel in 2020, helaas. Maar we kunnen wel naar de muziek luisteren die zomaar gedraaid had kunnen worden. Zet de playlist maar aan:

En denk mee aan de grote tent in het Park Aanschot. Het natte gras in de morgen, de hitte in de tent op zaterdagmiddag tijdens de zeskamp, dansende kinderen tijdens de MiniDisco, kinderen in hun eigen speelgoedwinkeltje op zondagmorgen, Blixembosche bollebozen tijdens de BlixemQuizzz en een volle tent op de zaterdagavond tijdens de feestavond met een spetterende band waarbij het dak van de tent gaat.

In de lijst komen nummers van nu, van de afgelopen 28 jaar Familiespektakel Blixembosch en klassiekers. En jij kunt meedoen – geef maar door welke nummers ook in de playlist moeten komen.

Naast wat Top 40 nummers staat ook Innercity met Sweat (A la la la long) erin. Voor mij de herinnering aan het allereerste Familiespektakel in 1992, de zomerhit van dat moment.

Ook Old Town Road van Lil Nas X staat erin, grote hit vorig jaar en paste perfect bij onze Wilde Westen thema.

Een paar Nederlandstalige nummers en uiteraard Guus Meeuwis met Brabant. Geen feestavond compleet zonder dat heel Blixembosch meedeint en meezingt op de klanken van het Brabantse Volkslied.