Gaat Familiespektakel Blixembosch 2022 door?

Beste Blixemboschers, op 2, 3 en 4 september staat ons 29e Familiespektakel gepland. Ons eigen driedaags festival in het Aanschotpark. Het programma staat op de middenpagina van de Blixemflitsen vermeld. Maar … 

Kunnen we wel doorgaan? 

Je ziet dat we een vol programma hebben en dat kunnen we alleen maar draaien met voldoende vrijwilligers. En helaas hebben we er nog veel te weinig. Veel minder dan voorgaande jaren. Op deze manier kunnen we het evenement niet organiseren en zullen we onderdelen moeten schrappen of in het ergste geval, het gehele Familiespektakel moeten annuleren. 

Laat het niet zover komen, onze traditie mag niet verloren gaan! Ga snel naar de aanmeld pagina om je eigen hoofdrol tijdens dit weekend te claimen. We zijn namelijk dringend op zoek naar Blixemboschers die samen met ons dit weekend tot een succes willen maken. Je kunt op meerdere manieren helpen, van een paar uur tot 3 volledige dagen. Van algemene dienst, via bonnenverkoop, spelbegeleider tot bardienst. Er is genoeg werk te verzetten en vele handen maken … licht werk, ook tijdens ons Familiespektakel. Wil je meer weten kijk dan op onze website waar we meer informatie over de diverse werkzaamheden hebben geplaatst. Of neem contact op met ons of met een vrijwilliger die al eerder heeft meegeholpen. Ik weet zeker dat iedereen die onderdeel is geweest – of nog is – van het Familiespektakel team kan beamen dat het leuk werk is en de sfeer onderling supergezellig is. Dus doe mee en speel een Disney hoofdrol tijdens het weekend. Kijk zeker ook op Familiespektakel TV op YouTube waar een aantal vrijwilligers uitleggen waarom het zo leuk is om mee te doen.

Een andere hoofdrol is weggelegd voor onze wijkvereniging, die viert het 30 jarig jubileum ook tijdens het Familiespektakel! Op de zondag breiden we daarom het programma lekker uit. Naast de bekende speelgoedmarkt, knuffelboerderij, optreden voor kids en de schuimparty zetten we een fantastische nostalgische carrousel draaimolen neer – neem dus zeker je camera mee. En, oproep aan alle gespierde Blixemboschers, er komt ook een Kop van Jut. Wie gaat er naar huis als sterkste van Blixembosch?

Wij hebben er weer enorm zin in, wat hebben we het de afgelopen 2 jaar vreselijk gemist om niet bij elkaar te kunnen komen aan het einde van de zomervakantie. Dat gaan we dit jaar dubbel en dwars goed maken. Het bekende programma zal vertrouwd aanvoelen en de extra toevoegingen op zondag geven het een jubileum tintje voor de wijkvereniging. Meer informatie vind je op onze website www.familiespektakel.nl of op onze YouTube/Facebook/Instagram accounts.

Welke hoofdrol ga jij in 2022 spelen? Tot 2, 3 en 4 september! 

Kernteam Familiespektakel Blixembosch

Corinne, Korbi, Harm, Marcel, Bart, Twan