Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Evenementen List Navigation

3 september 2022 @ 10:00

De grote Zeskamp van Blixembosch, een sportief evenement waar groot en klein de strijd met elkaar aan gaan. Een sportieve strijd waarin we respect voor elkaar en onze vrijwilligers hebben. Inschrijven via onze site. 10:45 Welkom Teamcaptains melden zich bij de commandopost en ontvangen daar spelschema, consumptiebonnen en een vuilniszak. 11:15 Parade Zeskamp Een jury zal per categorie de teams beoordelen op originaliteit. Stel je op tijd op bij de juiste route en luister naar de informatie die wordt omgeroepen.…

read more
3 september 2022 @ 20:00

De feestavond waarbij Coverband Release het dak eraf komt spelen. Kijk hier alvast enkele filmpjes om in de stemming te komen:

read more
4 september 2022 @ 10:30

De grootste kinderspeelgoedmarkt van Blixembosch gaat weer van start. Een vrijmarkt van en voor de kinderen van Blixembosch. Hier kun je van 10:30 tot 14:00 het speelgoed waar je niet meer mee speelt verkopen. Meedoen is gratis en inschrijven is niet nodig. Kom vanaf 10:15 naar het Aanschotpark met je speelgoed, neem een kleedje en een stoel mee om je eigen winkel te maken. Vraag zeker ook opa, oma, oom en tante of ze komen kijken en kopen natuurlijk. Spelregels…

read more
4 september 2022 @ 12:00

Honger gekregen van de verkoop? Dan is het nu tijd voor de overheerlijke pannenkoeken gemaakt door de Blixemkids. Uiteraard is onze catering tent ook open en bieden we als extraatje shoarma aan.

read more
4 september 2022 @ 12:00

De DoeMarkt van het Familiespektakel kenmerkt zich door de vele activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. We bieden onder andere: Schuimparty Scouting Wielewaal komt de spekjes verwarmen Springkussen voor de kinderen tot en met 6 jaar Nostalgische draaimolen Paardrijden in het Aanschotpark Optreden Woensels Muziek Corps Glitter tattoos met de Blixemkids Cup cakes versieren met de Blixemkids Het programma voor de DoeMarkt wordt nog uitgebreid! Volg deze pagina om updates van het programma mee te krijgen.

read more
4 september 2022 @ 12:00

Altijd al circusartiest willen worden? Dan is dit je kans! Doe mee met het Kindercircus van Joris Zillekens. Ook jij kunt jongleur, koordanser of leeuwentemmer worden. Zorg dus dat je erbij bent!

read more
4 september 2022 @ 13:00

Goochelaar Rinaldo komt terug naar de grote tent. De populaire goochelshow voor kinderen is interactief en gevarieerd. Niet alleen echte trucs maar ook buikspreekpop Charlie, ballonfiguren en een wedstrijdje maken deel uit van het programma. Vanaf de eerste minuut van Rinaldo’s Jeugdshow vallen de kinderen van de ene verbazing in de andere. Er verschijnt en verdwijnt van alles, zoals echte duiven en een konijn. Rinaldo kan naast goochelen ook buikspreken en kleurrijke ballonfiguren maken. Gepaard met de nodige dosis humor vraagt Rinaldo bij een groot aantal showelementen…

read more
4 september 2022 @ 14:00

Kom naar de main stage in de grote tent en geniet van het optreden van DeDe Dance, zij laten al jaren schitterende shows zien op ons Familiespektakel. Na het optreden volgt nog een workshop zodat je mee kunt dansen met DéDé.

read more
4 september 2022 @ 15:00

Natuurlijk willen we allemaal meekijken naar de de Nederlandse Formule 1 Grand Prix in Zandvoort. Daarom laten we die zien op de schermen op ons terras bij de tent. Kijk hoe Max Verstappen het doet op het circuit in Zandvoort en juich mee bij elke bocht of spannende inhaalactie.

read more
4 september 2022 @ 16:00

We gaan weer SUPER bellen blazen met zijn allen. Kom naar de spetterende mega bellenblaas afsluiting, laat je verbazen door de enorme zeepbellen en doe vooral ook zelf mee met Bubbledutch. En dat laatste geldt voor iedereen, jong en oud 😉

read more
+ Exporteer Evenementen