Nog maar een paar weken …

Op 28, 29 en 30 augustus sluiten we in Blixembosch de zomervakantie af met het 24e Familiespektakel. Die data staan hopelijk al in je kalender want we verwachten namelijk iedereen in onze partytent in het Aanschotpark. Het programma is vertrouwd en vergelijkbaar met vorige jaren. Om maar te beginnen met het klapstuk: we hebben Nightflight to Rio, de superband van vorig jaar ook voor dit jaar vastgelegd. Het belooft dus weer een spetterende feestavond te worden.
Vrijdags zetten we de minidisco op een andere manier op, maar de bekende vakantiedansjes van de camping komen zeker weer aan bod. Na het dansen bouwen we de tent om tot een grote pub voor de BlixemQuizzz, aanmelden hiervoor via de site.
Zaterdag is de dag voor de sportievelingen, allereerst de marathonestafette en ’s middags de zeskamp.
De speelgoedmarkt luidt de derde dag van het Familiespektakel in en via de Blixemse lunch komen we in de DoeMarkt. Veel activiteiten waar je zelf aan mee kunt doen, scouting, sport en dans.
Rest me nog één ding te melden – het thema. Dit jaar staat alles in het teken van de Après Ski. Je kent het wel, de gezelligheid met elkaar wanneer je een dag actief bezig bent geweest. Dat past ook heel prima bij Familiespektakel Blixembosch. Denk maar eens aan al die gezellige muziek die we kunnen draaien, een verkiezing van Frau Dirndl en Herr Lederhosen en wat schnapps. Dat gaat helemaal goed komen! Wie heeft er trouwens nog wat oude ski’s of skischoenen liggen die we mogen gebruiken als decoratie in de tent? Laat even weten ons email adres, elke bijdrage is zeer welkom. De eerste die als “Rudi” binnenkomt krijgt van mij een “biertje” 😉

Dank aan alle vrijwilligers die zich hebben opgegeven en daarmee de organisatie van het Familiespektakel Blixembosch weer mogelijk maken. Mocht je nog tijd over hebben: elke hulp is nog steeds welkom.

Prettige vakantie en tot 28, 29 en 30 augustus.

Leave your thought