Speelgoedmarkt 2016

Geld verdienen en uitgeven tijdens de speelgoedmarkt op zondag 4 september? Een marktplaats van en voor de kinderen van Blixembosch. Hier kun je van 10:30 tot 13:00 het speelgoed waar je niet meer mee speelt verkopen. Meedoen is gratis maar je moet je wel even inschrijven. Als je je hebt ingeschreven kom je op 4 september naar het Aanschotpark met je speelgoed. Je kunt hier vanaf 10:15 je spullen uitstallen. Vraag opa, oma, familie en vrienden of ze ook allemaal komen kijken en kopen.

Spelregels:

  • Alleen verkoop van speelgoed
  • Commerciële verkoop is niet toegestaan
  • Auto’s mogen in verband met de veiligheid niet laden en lossen op het terrein zelf! 
Mooi speelgoed dat niet verkocht is kan worden aangeboden aan de stichting Wereldhuis. De stichting Wereldhuis steunt onder andere projecten in Mali, Ghana, Zuid-Afrika, Columbia, Tanzania, Gambia, Indonesië, Ethiopië, India, Brazilië, Minsk en Eindhoven. Voor meer informatie zie www.stichtingwereldhuiseindhoven.nl

Alleen compleet speelgoed kan worden aangenomen. De rest kan niet worden achtergelaten! Het speelgoed dient in dozen of vuilniszakken te worden aangeleverd.
Ook oude brillen, gehoorapparaten, knopen, ritsen en overige fournituren zijn welkom bij de Stichting Wereldhuis. Zij kunnen hier vele mensen gelukkig mee maken.

Aanmelden per e-mail op: speelgoedmarktblixembosch(at)gmail.com

Leave your thought