Speelgoedmarkt 2018

Zondagochtend 19 augustus – de grootste kinderspeelgoedmarkt van Blixembosch gaat weer van start. Een marktplaats van en voor de kinderen van Blixembosch. Hier kun je van 10:30 tot 13:00 het speelgoed waar je niet meer mee speelt verkopen. Meedoen is gratis en inschrijven is niet nodig. Kom vanaf 10:15 naar het Aanschotpark met je speelgoed, neem een kleedje en een stoel mee om je eigen winkel te maken. Vraag zeker ook opa, oma, oom en tante of ze komen kijken en kopen natuurlijk.

Spelregels

  • Alleen verkoop van speelgoed
  • Commerciële verkoop is niet toegestaan
  • Auto’s mogen in verband met de veiligheid niet laden en lossen op het terrein zelf!
  • Volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers op. Zij zorgen dat een ieder een plekje krijgt maar letten heel goed op de veiligheid. 

Mooi speelgoed dat niet verkocht is zamelen we in voor het goede doel. Hier maak je kinderen die het goed kunnen gebruiken heel blij mee. Lever dit netjes aan in een doos. Alle overige spullen neem je weer mee naar huis en je laat je plekje helemaal schoon achter. Opgeruimd is het veld weer veilig voor het middagprogramma.

Tot zondag 19 augustus!

Leave your thought