Geannuleerd in 2021

Helaas, we hebben moeten besluiten om ons geliefde evenement te annuleren. Dus ook in 2021 helaas geen Familiespektakel. We waren er allemaal weer aan toe en verheugden ons om jullie allemaal weer te zien in het Aanschotpark. Echter op basis van de laatste ontwikkelingen en de mogelijke problemen met handhaven en het werk dat dat met zich meebrengt, kunnen we niet anders concluderen. Dit zijn maatregelen die we als vrijwilligers niet kunnen opbrengen.

Uiteraard hebben we gekeken naar alternatieve mogelijkheden, maar met de onduidelijke vooruitzichten en de gewenste maatregelen mbt vergunningen blijft er dan geen Familiespektakel Blixembosch over. Daarnaast zouden we het verschrikkelijk vinden wanneer na ons weekend het evenement een brandhaard van besmettingen bleek te zijn.

Het is jammer maar we voelen ons getroost met de belangstelling die jullie allemaal hadden, de aanmeldingen voor de BlixemQuizzz, de Zeskamp, de vrijwilligers die mee wilden helpen, sponsoren die wilden bijdragen – allemaal bedankt en we hopen jullie in 2022 weer te zien in het Aanschotpark bij Familiespektakel Blixembosch. Want er gaat er weer een komen, dat weten we zeker ­čÖé