Waar zijn onze gangmakers?

Op 2, 3 en 4 september is het weer zover, het 29e Familiespektakel in Blixembosch. Traditioneel het laatste weekend van de zomervakantie waarin heel Blixembosch bij elkaar komt in het Aanschotpark. Vakantieverhalen worden uitgewisseld, in welke klas komt jouw dochter of zoon ook weer, of gewoon even bijkletsen. Een weekend waarin we weer eens laten zien hoe actief onze wijk is, hoe gezellig haar bewoners zijn en dat we ook graag samen komen om te dansen, quizzen, zeskampen, hardlopen, feesten, speelgoed verkopen, pannenkoeken bakken, schuimen in de schuimbak … voor elk wat wils. Op onze site www.familiespektakel.nl kun je het gehele programma vinden. 

Nu zijn we op zoek naar de gangmakers van het leukste wijkfeest van Nederland. Dat zijn onze vrijwilligers! Het Familiespektakel wordt georganiseerd vóór en dóór Blixemboschers. Sommige enthousiastelingen zijn 3 volledige dagen aanwezig in het park, sommigen komen een uurtje helpen. Hoe lang of hoe veel je helpt, dat maakt niets uit, je zult merken dat je direct opgenomen wordt in de Familiespektakel familie waarin we met elkaar bergen werk verzetten om zo een 3-daags festival neer te zetten waar al 28 jaar van genoten is. Kijk maar eens terug op Familiespektakel TV of in ons fotoboek hoe leuk het ook weer was. En ook hoe leuk het weer zal worden in 2022!

We zijn dus op zoek naar Blixemboschers die ons mee willen helpen en daarmee de gangmakers van het Familiespektakel worden. Op onze site https://www.familiespektakel.nl/vrijwilligers-informatie/ vind je meer informatie over de werkzaamheden en uiteraard ons inschrijfformulier.

Doe jij ook mee?

Mocht je meer informatie willen hebben, laat een berichtje achter in de mail / op Facebook / op Instagram of op de site.

Nogmaals elk uurtje is meegenomen, vele handen maken niet alleen licht werk maar ook een fantastische afsluiting van de zomervakantie in Blixembosch.