Familiespektakel Blixembosch 2023

Beste Blixemboschers dit jaar vieren voor de 30e (!) keer het Familiespektakel Blixembosch. Een prestatie waar we allemaal trots op mogen zijn want dit is al 30 jaar een evenement dat voor en vooral ook door Blixemboschers wordt georganiseerd. Collega wijkbewoners die zich inzetten om aan het einde van de zomervakantie bij elkaar te komen in een drie daags festival en samen te quizzen, feesten, sporten, genieten en vooral samenzijn.

In 2023 vieren we dit lustrum op 25, 26 en 27 augustus. Zet het in je agenda want het wordt weer een editie om niet te missen. Uiteraard hopen we ook weer op jullie te kunnen rekenen en dat we voldoende vrijwilligers bij elkaar kunnen krijgen voor de organisatie. Later openen we de inschrijving hiervoor op onze website. 

Omdat het weer een lustrum is hebben we gekozen voor Glitter en Schitter als thema. We zijn benieuwd hoe jullie dit thema toepassen op de zeskamp teams ☺ 

Wij hebben er weer veel zin in en hopen jullie allemaal weer te zien in dat weekend. Mocht je ideeën of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of laat hier een reactie achter.