Wij zijn op zoek naar jou!

Dertig jaar Familiespektakel Blixembosch, 30 jaar! Dat vieren we met elkaar op 25, 26 en 27 augustus. We komen dan samen in het Aanschotpark voor een driedaags festival dat boordevol zit met muziek, sport en gezelligheid. Het programma biedt uiteraard de bekende onderdelen zoals op vrijdag de MiniDisco en een Silent Disco. Als extraatje mag je je eigen DJ kunsten laten zien/horen tijdens deze Silent Disco. Meer informatie hierover volgt op onze website. In de grote tent maken we plaats voor de BlixemQuizzz XXL. Hiervoor kun je je opgeven via onze website www.familiespektakel.nl

Loopgroep Blixemsnel organiseert een groepsloop op zaterdag waarbij je zelf mag bepalen hoeveel je loopt. Meedoen loont, want iedereen is een winnaar. Daarna volgt de Zeskamp, opgeven via onze website, en de feestavond. Feestvierders worden zeker beloond want de band van vorig jaar, Release, is weer van de partij en dat belooft wederom een enorm spektakel te worden. Kijk maar eens terug in de video van Familiespektakel TV. 

Op zondag de Speelgoedmarkt en de DoeMarkt. Let vooral op de extra lekkere verrassingen die ons cateringteam dit jaar voor je klaar maakt. Daarnaast zorgen we voor extra lustrum attracties waar nog lang over nagepraat zal worden. Durf jij de hoogte in? Het schuim? Of leer je balanceren als circusartiest bij Z.E.S.? Ga je goochelen met Rinaldo? Of knopen of schuiven met Scouting Wielewaal?

Al 30 jaar sluiten we de zomervakantie met alle bewoners van Blixembosch gezamenlijk af. En dat gaan we dit jaar ook weer doen. Want het Familiespektakel is van Blixembosch en wordt georganiseerd door Blixemboschers. Dit is dan ook gelijk een oproep voor vrijwilligers want zonder deze helden kunnen we het festival niet georganiseerd krijgen. Vorig jaar werden we aangenaam verrast door nieuwe vrijwilligers, ook vanuit de internationale community. We hopen weer op jullie te kunnen rekenen! Heb jij een paar uur beschikbaar in dat weekend en wil je meehelpen om het mooiste wijkfeest van Eindhoven te organiseren, ga dan naar onze website www.familiespektakel.nl/vrijwilligers en meld je aan. 

Wij hebben er weer enorm zin in en hopen alle Blixemboschers tegen te komen op 25, 26 en 27 augustus.