BlixemQuizzz

Zoals al eerder vermeld willen we een heuse Pubquiz tijdens het Familiespektakel in Blixembosch gaan organiseren.

Na rondvraag bleek dat er een aantal wijkbewoners regelmatig mee doet aan een pubquiz in een van de cafés in de stad. Omdat zij hier erg enthousiast over vertelden, zijn een aantal leden van de Familiespektakel organisatie eens gaan kijken hoe het er daar aan toe gaat. Natuurlijk hebben ze ook meegedaan. Omdat zij – ondanks de lage eindscore – erg enthousiast terug kwamen, willen we nu eens gaan kijken of een pubquiz ook een succes kan zijn tijdens het Familiespektakel.
Dit willen we gaan testen op vrijdag 1 juni aanstaande in het VTA gebouw.

Het principe is heel eenvoudig, je stelt een team samen van maximaal 5 personen en bedenkt een leuke teamnaam.
Er is een quizmaster die vragen stelt waarvan je de antwoorden invult. Na elke ronde lever je formulier met antwoorden in en deze worden nagekeken. De rondes bestaan uit een fotoronde, een muziekronde en verder zijn er rondes met vragen die op alles betrekking kunnen hebben.
Vragen die gaan over geschiedenis, entertainment en van aardrijkskunde tot algemene ontwikkeling. Kortom voor iedereen zitten er wel vragen bij waarmee je kan scoren. En dit alles onder het genot van een drankje in een gezellige sfeer voor maar 5 Euro per team.

Dus waar wacht je op: Stel een team samen, bedenk een leuke teamnaam en schrijf je via het formulier uit de Blixemflitsen! en dan gaan we 1 juni gezellig BlixemQuizzzen!

De eerste ronde van de BlixemQuizzz start om 20.30 dus zorg dat je voor die tijd (om 20:00) een plaats hebt gevonden met je team.

Welk team zal zich uiteindelijk het slimste van Blixembosch mogen noemen?

Leave your thought