BlixemQuizzz – het vervolg

De eerste editie van de BlixemQuizzz heeft plaatsgevonden in het VTA. Omdat zowel de organisatie maar vooral ook de deelnemers erg enthousiast waren over deze 1e BlixemQuizzz hebben we besloten om de BlixemQuizzz op de vrijdagavond van het Familiespektakel een vervolg te geven. We starten de gezellige puzzelcompetitie om 20:30.

BlixemQuizzz 1 juni 2012
Het principe is heel eenvoudig, je stelt een team samen van maximaal 5 personen en bedenkt een leuke teamnaam. Er is een quizmaster die vragen stelt en waarvan je de antwoorden invult. Na elke ronde lever je het formulier met antwoorden in en deze worden dan nagekeken. De rondes bestaan uit een fotoronde, een muziekronde en verder zijn er rondes met vragen die op alles betrekking kunnen hebben. Vragen die gaan over geschiedenis, entertainment, van aardrijkskunde tot algemene ontwikkeling. Kortom voor iedereen zitten er wel vragen bij waarmee je kan scoren. En dit alles uit het blote hoofd, dus zonder gebruik te maken van internet op je mobiele telefoon. 
We vragen een bijdrage van € 5,- per team om alle bijkomende kosten te dekken.

Om organisatorische redenen willen wij jullie vragen om je van te voren in te schrijven. Het zou fijn zijn als we op tijd kunnen inschatten hoeveel vrijwilligers we nodig hebben om de bar en andere voorzieningen op het Familiespektakel voldoende te bezetten.

Welk team zal zich uiteindelijk het slimste van Blixembosch mogen noemen?

Teamnaam: ……………………………………………………………………………

Team bestaat uit: 

1………………………………………………………………………….

2………………………………………………………………………….

3………………………………………………………………………….

4………………………………………………………………………….

5………………………………………………………………………….

Formulieren inclusief 5 Euro kunnen ingeleverd worden op de adressen: Aïda 1 of Otello 35.

Vragen? Stuur een mail naar blixemquizzz (at) upcmail.nl

Leave your thought