Back to the 80’s

Op 22, 23 en 24 augustus is het weer zover, het 23e Familiespektakel Blixembosch. We gaan wederom alles uit de kast halen om de zomervakantie onvergetelijk af te sluiten in Blixembosch. De bekende onderdelen staan uiteraard weer op het programma: MiniDisco, BlixemQuizzz, Marathon estafette, Zeskamp, Feestavond, Speelgoedmarkt en de DoeMarkt.


Dit jaar zal alles in het teken staan van de jaren ’80. Die mooie tijd waarin:

  • M&M nog Treets heette
  • Twix nog Raider heette
  • Radio 3 nog Hilversum 3 heette
  • Euro’s nog gewoon Guldens waren

Een tijd waarin we naar Back to Future, ET en Dirty Dancing in de bioscoop gingen kijken. En daarbij droegen we het liefst felle kleuren in onze kleding met beenwarmers en schoudervullingen. ’s Avonds thuis keken we op TV naar Married with Children, Alf en de Cosby Show.
Computerspelletjes kwamen net opzetten, denk maar aan Pac-Man en Donkey Kong.

Uiteraard ook een tijd met geweldige muziek. Cassette bandjes in je walkman met daarop: Michael Jackson, Madonna, Kool & the Gang, Survivor, Doe Maar, Billy Joel, Culture Club, Prince, Tina Turner, Drukwerk, Wham!, U2, Dire Straits, Stevie Wonder, Pet Shop Boys, Europe, Rick Astley, UB40, Milli Vanilli, Frank Boeijen Groep of het Goede Doel.

Noteer de data in je agenda, we gaan er samen weer een mooie feestje van maken. Houd onze site of Facebook pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Heb je zelf suggesties of wil je je alvast aanmelden als vrijwilliger, laat het ons dan weten.

Leave your thought