Op zoek naar jou!

Wij zijn als spektakel team volop met de voorbereidingen bezig voor een mooi Familiespektakel Blixembosch op 22, 23 en 24 augustus. We hopen op een mooi en zonnig weekend, maar helaas kunnen we het weer niet voorspellen. Tot nu toe hebben we nog altijd geluk gehad.

 

Voor zo’n feest hebben we ook weer hulp nodig. Deze oproep is dan ook voor jou! We hebben een groep vrijwilligers die al jaar en dag helpen maar ook al een respectabele leeftijd hebben. Wij zijn zeer blij met deze mensen maar we zijn ook op zoek naar jonge aanwas van 20, 30 of 40+ die graag een aantal uurtjes ons team komen versterken.
Wij begrijpen dat je ook van het feest wil genieten maar met elk uurtje zijn we al blij. Bijvoorbeeld tijdens de opbouw op vrijdagmiddag: extra man/vrouwkracht is dan welkom, of op zondag (tussen 10 en 13) tijdens de speelgoedmarkt bij de kraam midden op het veld met koffie en thee schenken. Je kunt meteen een praatje maken met de verschillende mensen.

Voor je inzet belonen wij je met een aantal consumptiebonnen welke je tijdens het feest weer kunt gebruiken. Je kunt je opgeven via de middenpagina van de Blixemflitsen! of via onze site.

Wij willen er samen met jou een fantastisch feest van maken. Doe je mee?

Leave your thought