NIX18 – Geen alcohol onder de 18 jaar

Nog een paar weken en dan openen we onze bar in de feesttent van Familiespektakel Blixembosch. Een bar gerund door vrijwilligers, onze collega wijkbewoners. De regelgeving omtrent het schenken van alcohol is aangescherpt en dat geldt ook voor ons. Wij mogen geen alcohol schenken aan personen onder de 18 jaar. Het is van belang dat we hier allemaal op toe zien, onze vergunning hangt er namelijk van af. Kort gezegd, mocht bij controle blijken dat we ons niet aan de regels houden, dan krijgen we volgend jaar geen vergunning. En dat willen we graag voorkomen.

Om het allemaal wat makkelijker te maken hebben we dit jaar polsbandjes geïntroduceerd. Laat één keer zien dat je boven de 18 bent en je krijgt een polsbandje voor het gehele weekend.

Meer informatie over nix18 vind je hier.

Leave your thought