Een betaalbaar Familiespektakel Blixembosch

Dit jaar is de consumptieprijs voor het Familiespektakel Blixembosch op €1,75 vastgesteld. Hoe komen we daarop?

Het Familiespektakel is een non-profit evenement, dat betekent dat we geen winst willen maken. We willen de kostprijs van de consumpties zo laag mogelijk houden. Goed nieuws uiteraard. Maar we moeten wel rekening houden met alle uitgaven die we voor zo’n feest moeten maken. We willen namelijk zelfstandig zijn en blijven, zonder een groot commercieel evenement te worden.
Al onze kosten worden betaald door de inkomsten van de consumptiebonnen. De bonnen die als betaalmiddel gelden voor de bar en de catering. Al jullie uitgaven komen dus ten goede van het Familiespektakel Blixembosch zelf. Er blijft niets aan de spreekwoordelijke strijkstok hangen.

Elke bon die door jullie wordt uitgegeven maakt het mogelijk:

  • om de zeskamp met mooie spelen op te zetten
  • een superband te boeken voor de zaterdagavond
  • bewaking en beveiliging te regelen
  • een partytent (!) op het Aanschotpark opzetten
  • een goochelaar of clown voor de kids te regelen
  • enzovoorts

Onze vraag aan jullie: help ons om de consumptieprijs laag te houden en neem geen eigen drank of eten mee. Sterke drank is in verband met onze vergunning sowieso verboden op het terrein. Ook glas is verboden op het terrein. Let tijdens de zeskamp ook op met barbecues, de veiligheid op het terrein staat voorop. Kom bij ons eten in de catering tent of nodig je teamgenoten uit voor een BBQ bij jezelf in de tuin.

Dank jullie wel voor de medewerking.

Leave your thought