Catering en Consumpties

Alle consumpties worden afgerekend met consumptiebonnen die te koop zijn à €2,50 in de feesttent naast de bar. Alleen door de verkoop van consumpties kunnen wij het Familiespektakel financieren. Help dus mee en kom langs voor een drankje en een hapje.

Let op: het meebrengen van eigen drank is gedurende het weekend NIET toegestaan, dit in verband met onze vergunning.

Ook onze cateringtent wordt gerund door vrijwilligers. We bieden een uitgebreid assortiment variërend van een broodje ham, een ijsje, zakje chips tot een lekkere puntzak met friet.
In de feesttent bevindt zich de bar waar naast bekende drankjes als fris, bier en wijn ook koffie, thee en speciale mixdrankjes worden verkocht.

Uiteraard schenken we geen alcohol voor de jeugd onder 18 jaar. Denk aan legitimatie aangezien we verplicht zijn deze te controleren. Dit jaar werken we met armbandjes zodat je maar één keer je ID hoeft te laten zien. De armbandjes zijn te verkrijgen bij de bonnenverkoop.

Leave your thought