Algemene informatie: Organisatie, vrijwilligers, veiligheid en EHBO

Organisatie

De organisatie van het Familiespektakel is te herkennen aan de rode poloshirts en in noodgevallen het gehele weekend te bereiken op 06-41809697. De organisatie en het wijkbestuur vinden dat het Familiespektakel een feest is vóór en dóór de wijk. Ons feest is dan ook een open feest waar iedereen welkom is. Uiteraard zal er het gehele weekend actief toezicht zijn op de sfeer door de politie en is er professionele beveiliging aanwezig.

Let op: het meebrengen van eigen drank is gedurende het weekend NIET toegestaan, dit in verband met onze vergunning.

Vrijwilligers

Gedurende het gehele weekend zijn vele vrijwilligers, collega wijkbewoners, enthousiast en fanatiek aan het werk voor het welslagen van het Familiespektakel. We doen er alles aan om het evenement zo professioneel mogelijk te organiseren. Je kunt hierbij helpen door onze vrijwilligers te waarderen en vooral ook te respecteren voor hun werkzaamheden.

Zij zorgen voor het schoonhouden van de toiletten, de tenten en het terrein. Daarnaast verzoeken wij jullie om het afval weg te gooien in de afvalbakken. Hierdoor houden wij het park schoon en kunnen onze kinderen veilig op het terrein rondlopen.

EHBO

Hoewel we natuurlijk hopen het niet nodig te hebben is er voor alle zekerheid een EHBO-post ingericht. Deze is bemand door vrijwilligers van de EHBO vereniging uit Blixembosch (www.ehbo-blixembosch.nl).

Leave your thought