Kinderspeelgoedmarkt op zondag 27 augustus

De kinderspeelgoedmarkt tijdens het Familiespektakel is ieder jaar weer een leuke activiteit waar iedereen naar uitkijkt. Moe maar voldaan van de zeskamp en de feestavond van de vorige dag komen ouders met hun kinderen naar het veld om allerlei speelgoed, spellen, knuffels, en misschien wel een fiets of step die te klein is door te verkopen naar nieuwe eigenaren.

Ook bij de kinderspeelgoedmarkt staan vrijwilligers voor jullie klaar om alles in goede banen te leiden. Er mogen geen voertuigen op het veld. We trachten ook zoveel mogelijk een open marktterrein te creëren met brede paden, waarbij wordt opgelet dat er bij calamiteiten ook daadwerkelijk ruimte is voor doorgang van de ingeroepen hulpdienst. Luster naar de instructies van deze vrijwilligers en handel ernaar.

Ieder jaar zorgen wij ervoor dat aan het einde van de kinderspeelgoedmarkt een vrachtwagen klaar staat waarin speelgoed voor een goed doel wordt ingezameld. Ze komen dan terecht bij kinderen die het heel goed kunnen gebruiken. Spullen die je niet kon verkopen maar die toch nog goed in orde zijn kunnen daar in dozen verpakt worden ingeleverd. Alle overige spullen moet je weer naar huis meenemen en je plekje helemaal leeg achterlaten, zodat het veld schoon en opgeruimd is voor het middagprogramma.

We kunnen nog wel wat hulp gebruiken, al is het maar een uurtje met het inladen van de vrachtwagen. Heb je zin om te helpen meld je dan aan als vrijwilliger of bij mij.

Een zonnige sportieve groet,
Jacqueline Maes.

Leave your thought