Bestel Mar Bestel Mar …

De lijst wordt alsmaar groter met nog meer Familiespektakel hits. Zet hem snel weer aan, de nieuwste nummers zijn toegevoegd vanaf #73.

Zomerse muziek is altijd belangrijk geweest voor het Familiespektakel. Welke nummers werden meegenomen vanaf de vakantiebestemmingen, welke kwamen in de Top 40, welke zorgden voor het Familiespektakel gevoel?

Een van de drukste momenten is de prijsuitreiking van de Zeskamp. Iedereen komt langzaamaan de tent binnen en wacht vol spanning op de uitslag. De Zeskamp heeft hier een aardige rekenklus die eerst goed afgerond moet worden voordat ze de winnaars komen aankondigen. In de tussentijd maken we er een mooi feestje van. Bijvoorbeeld met Duurt Te Lang van Davina Michelle. Of met Played-A-Live (The Bongo Song) van Safri Duo. De spanning van het wachten loopt lekker op, zeker met L’Amour Toujours van Gigi D’Agostino.

Geen feestavond compleet met de Summer of ’69 van Bryan Adams, het zijn ook altijd dezelfde Blixemboschers die deze komen aanvragen ­čÖé

Een korte uitstap naar Limburg, de Rowwen H├Ęze brengen een hommage aan al onze vrijwilligers achter de bar – Bestel Mar Bestel Mar.

Ach bestel mar, bestel mar, bestel mar
Ge wet dat ik ‘t neet kan loate
Nog efkes en dan begin ik
D’r wir duchtig langs te proate