Deze horen er ook nog bij

Nog meer muziek voor onze playlist van het Familiespektakel. Genoeg om komend weekend lekker aan te zetten en terug te denken aan alle mooie momenten van afgelopen 28 jaar met het mooiste wijkfeest van Nederland.

Vandaag nieuwe nummers toegevoegd vanaf #39. Uiteraard het beste uit de Top 40 maar denk ook eens aan de MiniDisco. Vaste prik op vrijdagavond waarmee we elk jaar het Familiespektakel openen. Op menig camping wordt tijdens de zomervakantie driftig meegedanst met het animatieteam. Dat kunnen we in onze grote tent uiteraard ook. Lekker samen dansen op Het Vliegerlied van Cafe The Block, In de Maneschijn van One Two Trio, uiteraard de Tsjoe Tsjoe Wa van DD Company en Cowboys en Indianen van Dikdakkers. Deze laatste is trouwens niet alleen leuk voor onze allerjongste Blixemboschertjes ­čÖé

Terug naar de 90’s met DJ Paul Elstak – Luv U More en Charly Lownoise en Mental Theo – Wonderful Days.

En mocht er op zaterdagavond nog wat tijd over zijn na de laatste toegift van de band en de politie staat nog een paar deuntjes toe, dan toch zeker ook Shout van Lulu, One Step Beyond door Madness, Nederlandstalig met Smoorverliefd van Doe Maar.

En was je erbij? De feestavond van 2017 waar we afsloten met Snollebollekes. De hele tent deed mee en we gingen allemaal van Links naar Rechts.

Naar links!
Naar rechts!
Nog unne keer!
Naar links!
Naar rechts!
O, wat een feest!
Kom op, kom op, kom op, kom op!